Kattenzorg organiseert dit najaar weer een actie voor het neutraliseren van katten, waarmee we willen helpen om een kattenoverschot zoveel mogelijk te beperken.
Leden van Kattenzorg, die hun kat willen laten steriliseren of castreren, kunnen daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgen. 

Wie gebruik wil maken van de actie, kan zich opgeven van 

zaterdag 24 september tot en met zaterdag 8 oktober

Dit is de ‘aanmeldingsperiode’; poes of kater hoeft dus niet per se in deze periode geholpen te worden. De daadwerkelijke ingreep mag namelijk tussen 24 september en 31 december 2016 plaatsvinden, echter niet vóór 24 september 2016. Bij aanmelding krijgt u nadere informatie. 

Tijdens de actie kan men zich UITSLUITEND als volgt aanmelden:

  • telefonisch van maandag tot en met vrijdag, ’s avonds tussen 19.00 uur en 21.00 uur via telefoonnummer 070-345 79 85 

of

  • op de zaterdagen 24 september, 1 en 8 oktober in de winkel van Kattenzorg aan het Copernicusplein 11 in Den Haag.

De reden waarom aanmelden per post, per e-mail of telefonisch overdag niet mogelijk is, is dat men een unieke registratiecode krijgt, die nodig is voor de administratieve afhandeling van de vergoedingen. Om een zorgvuldige registratie te waarborgen, wordt deze code alleen ’s avonds via het bovenstaande telefoonnummer of op de zaterdagen in de winkel verstrekt. De eerste dagen van de actie kan de telefoon druk bezet zijn: probeer het dan een paar dagen later of in de tweede week nog eens. 
Aanmeldingen ná 8 oktober 2016 worden echter niet meer gehonoreerd.

De tegemoetkoming voor leden van Vereniging Kattenzorg bedraagt € 40,- voor een sterilisatie en € 20,- voor een castratie.
Daarbij geldt dat de tegemoetkoming nooit hoger kan zijn dan de daadwerkelijke kosten die de dierenarts voor de ingreep berekent.

De actie geldt alleen voor leden van Kattenzorg. Het maakt daarbij niet uit waar zij in Nederland wonen.

 

Videoserie ter ere van het 60-jarig bestaan van de Vereniging Kattenzorg Den Haag

Deze Videoserie is ter ere van het 60-jarig bestaan van de Vereniging Kattenzorg Den Haag, met zo'n 4.000 leden de grootste kattenwelzijnsvereniging van Nederland. Ongeveer 400 vrijwilligers zetten zich in voor het welzijn van katten in de regio Haaglanden. Over wat zij allemaal doen gaat deze serie.

Kat zoekt huis

Marley

Marley

kater, cypers met wit, geboren 20-2-2018 - zoekt een huis waar hij naar buiten kan om zijn energie kwijt te raken. Kan hij dat niet dan gaat hij kattenkwaad uithalen. Marley is als kitten te jong uit het nest gehaald en heeft daardoor een stukje ‘manieren leren’ gemist. Hij is soms wat ‘onbesuisd’ en daarom zoeken we een huis zonder kinderen voor hem. Met andere katten is hij wisselend. Meestal is het geen probleem mits zij stevig in hun schoenen staan en niet vies zijn van een beetje stoeien. Marley is erg speels komt ook graag op schoot voor een aai, maar dan alleen op zijn kop en onder zijn kin. Hij houdt van gezelschap, loopt je overal achterna om te kijken wat je doet. Hij heeft geen dieetvoer maar is wel een beetje kieskeurig; hij vindt niet alles lekker en laat het dan staan. Wie wil deze lieve slimme kater helpen opvoeden?

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Zie voor de actuele openingstijden van de winkel de homepage.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

 

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag