De afgelopen weken hebben we van veel kattenliefhebbers een donatie gekregen voor onze activiteiten. Daar zijn we heel blij mee. Dankzij deze extraatjes kunnen we ook in 2021 weer katten opvangen en ze verzorgen, onze sterilisatieactie voortzetten en natuurlijk onze sponsorkatten een goed bestaan geven in de opvang.

We kunnen niet alle gevers persoonlijk bedanken, vandaar deze openbare dankbetuiging.

Dank-u-wel dat u Kattenzorg zo’n warm hart toedraagt!

Het vierde nummer in 2020 van ons verenigingsblad ‘Katten Katern’ is verschenen.

Als u, als lid van Kattenzorg, het blad niet heeft ontvangen, kunt u een berichtje sturen naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wel graag uw naam, adres en postcode vermelden. U krijgt dan het nummer alsnog toegestuurd.

 

Vanaf 1 januari 2021 gelden nieuwe tarieven voor de Vakantiedienst en nieuwe tegemoetkomingen van de Sterilisatie/castratieactie:

 

Vakantiedienst

Vergoeding per bezoek voor de eerste kat € 3 en voor elke volgende kat of een ander huisdier € 1.

Sterilisatieactie

Tegemoetkoming € 45 voor een sterilisatie, € 25 voor een castratie en € 10 voor het tegelijkertijd chippen. Maximum van 10 katten per huishouden.

 

Zie voor meer info de uitleg onder de rubriek ‘Diensten’.

Het lidmaatschap van Kattenzorg kost in 2021 minimaal 15 euro per kalenderjaar; d.w.z. van 1 januari tot en met 31 december 2021. De datum waarop u zich heeft aangemeld als lid maakt dus niet uit: die 15 euro is het minimale bedrag dat iedereen per kalenderjaar betaalt.

Als lid van Kattenzorg kunt u gebruikmaken van de diensten die via de vereniging worden aangeboden, zoals de Vakantiedienst en de Sterilisatieactie. Leden ontvangen bovendien driemaal per jaar het verenigingsblad ‘Katten Katern’.

>SPECIALE REGELING VOOR NIEUWE LEDEN

Wie zich vanaf 18 december 2020 als nieuw lid aanmeldt, ontvangt alleen een rekening voor de bijdrage voor 2021. Het lidmaatschap geldt in dat geval ook voor de laatste weken van 2020.

Videoserie ter ere van het 60-jarig bestaan van de Vereniging Kattenzorg Den Haag

Deze Videoserie is ter ere van het 60-jarig bestaan van de Vereniging Kattenzorg Den Haag, met zo'n 4.000 leden de grootste kattenwelzijnsvereniging van Nederland. Ongeveer 400 vrijwilligers zetten zich in voor het welzijn van katten in de regio Haaglanden. Over wat zij allemaal doen gaat deze serie.

Kat zoekt huis

Lilian

Lilian

GEPLAATST


‘Lilan’, kater, cypers met wit, geb. 6-8-2018. Deze jonge kater heeft nog heel weinig meegemaakt. Opgegroeid in een omgeving waar weinig gebeurde moest hij heel erg wennen toen hij in de opvang kwam. Alles was spannend. En om duidelijk te maken dat hij bang voor de verzorgers was, werd er geblazen en gegromd. Tot hij ging spelen want toen vergat hij zijn angst en kwam los. Zijn vachtje is fluweelzacht en hij kan keihard spinnen. Nu Lilan eenmaal besloten heeft dat we okay zijn is hij een lieverd die graag geknuffeld wordt. Lilan is een binnenkat.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Zie voor de actuele openingstijden van de winkel de homepage.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

 

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag