Tot onze spijt is het niet meer mogelijk aanvragen voor oppas in de maanden juli en augustus in Pijnacker in behandeling te nemen. De beschikbare vrijwilligers van de Vakantiedienst in deze gemeente zijn namelijk in deze periode helemaal volgeboekt.

Ook voor de Haagse wijken Laakkwartier, Leidschenveen, Vruchtenbuurt, Ypenburg en Zeeheldenkwartier zijn er geen vrijwilligers genoeg om aan alle aanvragen te voldoen. De meesten van hen gaan namelijk zélf in juli en augustus op vakantie.

Blijft u deze zomer juist thuis? En wilt u ons helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot onze spijt is het niet mogelijk aanvragen voor oppas in de maanden juli en augustus in Pijnacker in behandeling te nemen. De beschikbare vrijwilligers van de Vakantiedienst in deze gemeente zijn namelijk in deze periode helemaal volgeboekt.

Bij de Vakantiedienst zijn vacatures die we graag zo snel mogelijk willen opvullen.

Wilt u ons helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zoeken

  • een coördinator voor de Bomen- en Bloemenwijk in Den Haag, en
  • een coördinator voor de ABC-wijken (Archipel, Benoordenhout, Centrum Noord, Clingendael, Duinzigt, Willemspark) in Den Haag.

Een coördinator:

  • Bemiddelt tussen katteneigenaren en vrijwilligers in zijn/haar wijken.
  • Noteert aanvragen en koppelt vervolgens de aanvrager aan een vrijwilliger in de buurt. Daarbij wordt gecontroleerd of de katteneigenaar lid is en of de contributie voor 2024 is betaald.
  • Houdt een overzicht bij van alle aanvragen in de wijk(en).
  • Bezoekt in de eigen wijk(en) nieuwe vrijwilligers voor de Vakantiedienst en bepaalt of zij geschikt zijn om onder de paraplu van Kattenzorg andermans katten te gaan verzorgen.

Aan een coördinator wordt voor een bemiddeling een bescheiden onkostenvergoeding gegeven. Een coördinator wordt vanuit het bestuur ondersteund door de hoofdcoördinator van de Vakantiedienst.

 

Verder zijn we met het oog op de komende zomervakantie op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de Vakantiedienst in: Wateringse Veld, Leidschenveen, Loosduinen en Zeeheldenkwartier.

 

Bent u ouder dan 18 jaar en lid (of wilt u dat worden) van Kattenzorg, en wilt u via de Vakantiedienst andere kattenvrienden helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw mandje gezocht

Olaf

Olaf

‘Olaf’, kater zwart-wit, (2012) – Olaf heeft het moeilijk in de opvang. Hij vertrouwd nieuwe mensen niet makkelijk en na het overlijden van zijn eigenaresse was hij ineens zijn huis kwijt. In zijn vorige huis was hij ook al verlegen, maar ook erg lief en speels. Naar andere katten kan hij nogal overheersend zijn, en hij kan dus beter als enig kat geplaatst worden. Wie wil deze heer op leeftijd weer een kans geven?

Hij was gewend aan een terras, maar hij jaagt niet.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel