Kat zoekt huis

Er zitten veel katten in de opvang. Het is een komen maar gelukkig ook een gaan, waardoor we ze niet allemaal op de site kunnen zetten. Het zijn lieve, wat oudere katten maar soms ook kittens. Voor alle ‘Kattenzorgkatten’ geldt dat er de eerste tijd de mogelijkheid is om de kat terug te brengen als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat. Dit uiteraard na telefonisch overleg.

Ziet u niet meteen de liefde van uw leven, bel dan tussen 16.00 tot 18.00 uur naar Opvang Vereniging Kattenzorg. De opvang is voor informatie over onderstaande Kattenzorgkatten en eventueel afstand doen van katten op werkdagen bereikbaar van 16.00 tot 18.00 uur via tel.nr. 070-3614177.  Bel even voor een afspraak. Blijf vooral ons bezoeken en steunen.

Wat betekent een kat van Kattenzorg nu precies? Lees ook meer over ons Adoptieplan.

Nina

Nina

geplaatst

kater, wit-zwart, 12 jaar. Nina, een meisjesnaam voor een kater omdat ze eerst dachten dat hij een poesje was. Toen hij als kitten bij de dierenarts kwam bleek hij toch echt een jongetje te zijn maar de naam is gebleven. Nina is echt enorm lief en ook enorm groot (9 kg). Deze kater wil het liefst de hele dag bij je zijn. Hij is zo’n goedzak dat hij zich zelfs laat stofzuigen om van de losse haren af te komen. Nina zoekt een huis met een tuin om af en toe op avontuur te gaan.

Abbey

Abbey

kater, rood-wit, 11 jaar, lief en knuffelig als hij je kent maar alleen op zijn eigen tijd en dan op precies de goeie manier en vooral niet te lang, lieve maar wisselvallige kater dus die beter niet bij kleine kinderen geplaatst kan worden;

Harvey

Harvey

rood-wit, 2 jaar oud, is als kitten gevonden op straat. Deze slechte start heeft zijn sporen nagelaten. Zoals veel ‘flesse-poezen’ mist heeft hij een stukje sociale vaardigheden omdat hij niet is opgevoed door moederpoes en nestgenootjes. Het resultaat is een lieve maar erg drukke, onstuimige kater die soms onvoorspelbaar uit de hoek kan komen. Met frustratie omgaan is iets dat Harvey als kitten nooit goed geleerd heeft door het ontbreken van het speenproces. Wij zoeken voor Harvey dan ook een ervaren kattenmens met een woonomgeving waar hij zijn energie kwijt kan. Hij is wisselend met andere katten.

Minoes en Flip

Minoes en Flip


Minoes (grijs-wit) en broer Flip (zwart-wit), beide 9 jaar, zoeken samen een nieuw thuis. Ze slapen niet samen in een mandje maar houden elkaar wel goed in de gaten. Dus, anders dan in het vorige Katten Katern vermeld stond, willen we ze toch graag met z’n tweeën plaatsen. Eenmaal gewend is vooral Minoes een echte knuffelkat. Flip is een slimme kater die graag buiten is. Het zijn geen allemansvrienden maar en deze oudere katten zullen zichzelf niet makkelijk verkopen wanneer er iemand komt kijken. Want ze komen niet meteen op je af als ze je niet kennen, maar eenmaal gewend en vertrouwd in hun nieuwe huis heb je hier een geweldig stel aan. Wie geeft ze een kans?

 

Poekie

Poekie

geplaatst

poes, cypers-wit, geb. januari 2012, langharig, zoekt ervaren kattenmens die een rustig en stabiel thuis kan bieden zonder kleine kinderen. 

Dotje

Dotje

poes, zwart-wit, 2 jaar, lief maar onzeker en daardoor soms wat onvoorspelbaar, erg speels, tot nu toe altijd een binnenkat geweest maar zou blij zijn met een tuin of terras.

Iggy

kater, zwart-wit, 9 jaar, lief maar druk, zoekt een duidelijke ‘baas’ anders gaat hij zelf de boel wel regelen daarom kan hij beter niet bij (te) kleine kinderen.

Kittens

Kittens

Er zijn bij de opvang van Kattenzorg soms ook kittens die een nieuw huis zoeken. De jongere kittens worden het liefst geplaats per twee of meer of in een huis waar al een andere kat woont, om zo goed van elkaar te kunnen leren hoe ze ‘kat’ moeten zijn.

Kraampjes

  • do, 23 aug 2018, 10:00 - 16:00
    Bosch en Duin, Scheveningseweg 76, Den Haag.
  • za, 25 aug 2018, 10:00 - 17:00
    Bij het cultureel festival, Julianaplein, Voorburg.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Speel mee voor Kattenzorg!

 

Elektronische nieuwsbrief

Wil je deze elektronische nieuwsbrieven ontvangen en van het laatste nieuws op de hoogte worden gehouden, dan kan je onderstaand je mailgegevens invoeren?
Ongeveer een keer in de drie maanden sturen we een elektronische nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes.
Facebook

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag