Kittens zijn heel vertederend, maar helaas wordt er niet altijd een goed tehuis voor ze gevonden. Kattenzorg promoot daarom al vele jaren het laten steriliseren of castreren van katten. Hiermee willen we bereiken dat een kattenoverschot zoveel mogelijk wordt voorkomen. Bovendien kan door middel van onze actie ook het zwerfkattenprobleem worden ingedamd.

Leden van Kattenzorg, die de jaarbijdrage 2021 hebben betaald, en hun kat(ten) willen laten steriliseren of castreren, kunnen daarvoor een tegemoetkoming in de kosten krijgen. Er geldt een maximum van tien katten per huishouden.

In 2021 zijn de tegemoetkomingen 45 euro voor een sterilisatie en 25 euro voor een castratie. 

De tegemoetkoming is evenwel nooit hoger dan de kosten die de dierenarts berekent.

Voor het tegelijkertijd met de sterilisatie of castratie laten chippen wordt in 2021 een tegemoetkoming van 10 euro gegeven.

Leden van Kattenzorg, waar ook in Nederland of daarbuiten, kunnen hun kat(ten) voorafgaand aan de operatie, gedurende heel 2021 aanmelden bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze krijgen dan een code die op de rekening van de dierenarts moet worden geschreven.

Die dierenarts mag men zelf kiezen. Op de rekening van de dierenarts moet naast de code ook het bankrekeningnummer worden geschreven waarop de penningmeester de tegemoetkoming kan overmaken. De rekening moet vervolgens naar Kattenzorg worden opgestuurd, waar de aanmelding wordt gecontroleerd. Daarna wordt de tegemoetkoming overgemaakt.

We hopen met onze Sterilisatieactie in 2021 weer een groot aantal katteneigenaren een steuntje in de rug te geven bij het laten helpen en chippen van hun kat.

 

Kat zoekt huis

Pluis en Kleine Streep

Pluis en Kleine Streep

GEPLAATST


‘Pluis’ poes, cypers, geb. juli 2012 en haar dochter ‘Kleine Streep’ cypers, geb. juli 2013, Zoeken samen een nieuw huis, ze zijn allebei cypers van kleur, Pluis is wat donkerder dan Kleine Streep. Moederpoes Pluis was oorspronkelijk een zwerver maar zij vond een fijn thuis bij haar verzorger tot hij helaas overleed. Zowel moeder als dochter zouden blij zijn met een tuin. Ook al zijn ze graag binnen en is vooral Kleine Streep erg aanhankelijk, toch willen ze wel een frisse neus kunnen halen op z’n tijd. Beide zijn kerngezond en geen moeilijke eters. Pluis heeft aan haar zwervende verleden overgehouden dat ze tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe mensen. Ze is geen allemansvriend. Maar heb je eenmaal haar vertrouwen gewonnen dan is ook zij een lieverd.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Zie voor de actuele openingstijden van de winkel de homepage.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

 

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag