Kat zoekt huis

Er zitten veel katten in de opvang. Het is een komen maar gelukkig ook een gaan, waardoor we ze niet allemaal op de site kunnen zetten. Het zijn lieve, wat oudere katten maar soms ook kittens. Voor alle ‘Kattenzorgkatten’ geldt dat er de eerste tijd de mogelijkheid is om de kat terug te brengen als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat. Dit uiteraard na telefonisch overleg.

Ziet u niet meteen de liefde van uw leven, bel dan tussen 16.00 tot 18.00 uur naar Opvang Vereniging Kattenzorg. De opvang is voor informatie over onderstaande Kattenzorgkatten en eventueel afstand doen van katten op werkdagen bereikbaar van 16.00 tot 18.00 uur via tel.nr. 070-3614177.  Bel even voor een afspraak. Blijf vooral ons bezoeken en steunen.

Wat betekent een kat van Kattenzorg nu precies? Lees ook meer over ons Adoptieplan.

Sofie

Sofie

poes, zwart met wit, geb. 1-5-2006.

Ze is, nadat ze eerder is uitgeplaatst, terug in de opvang omdat haar baasje is overleden. Ze heeft daar vele fijne jaren gehad. Nu hopen we opnieuw een mandje voor haar te vinden. Sofie is een lieve, wat oudere poes met een eigen willetje. Ze hecht aan een huis met een vaste routine, zodat ze weet waar ze aan toe is. Ook speelt ze graag, maar kan soms een beetje hyper worden als het er wild aan toegaat. Ze is een kerngezonde binnenkat, die nog heel wat jaren liefde te geven heeft;

Jimmy en Joep

Jimmy en Joep

GEPLAATST

‘Jimmy’ (geb. 12-6-2016) en ‘Joep’ (geb. 8-8-2017), katers, zijn allebei rood met wit.

Ze zoeken samen een huis om fijn te spelen en de wereld te ontdekken. Deze lieve heren zijn binnenkatten;

Sarah

Sarah

poes, cypers-wit, geb. 15-6-2016.

Sarah is een lief maar pittig poesje, erg speels en knuffelig. Ze zoekt een huis zonder kleine kinderen. Een afgeschermde tuin zou fijn zijn waar ze haar energie kwijt kan. Sarah heeft nu een aantal keer een soort van ‘toeval’ gehad. Zijzelf merkt daar gelukkig niets van, voor de mensen om haar heen is het op het moment dat het gebeurt even schrikken. Het zou kunnen verklaren waarom zij soms ook wat onvoorspelbaar en een beetje ‘afwezig’ is, maar hopelijk weerhoudt dat haar toekomstige baasje(s) er niet van om deze lieve dame in huis te nemen.

Spu

Spu

poes, driekleur, geb. 2000.

Deze hoogbejaarde dame zou nog zo graag een eigen plekje vinden. Eenmaal gewend is ze een lief knuffeltje, slaapt veel maar kan luidruchtig zijn wanneer ze wakker is. Spu zoekt een laatste ‘gouden’ mandje bij iemand die herrie geen bezwaar vindt. Wie heeft er nog een plekje vrij?

Tekir

Tekir

GEPLAATST

kater, cypers, geb. 12-3-2017.

UPDATE aug ’18: Tekir is erg lief maar beetje verlegen, heeft in de opvang geleerd dat mensen niet eng zijn en hij komt nu los en durft ook te spelen, zoals dat hoort bij een jonge kat. Tekir is hier helemaal opgebloeid. Hij is een binnenkat die tijdens een verhuizing zijn mand ontglipte en toen 2 weken buiten heeft doorgebracht. Maar hij hoeft geen huis met een tuin.

Tekir zou graag zijn nieuwe huis gaan delen met Flynn.

Flynn

Flynn

GEPLAATST

kater, cypers-wit, geb. 16-10-2016.

Flynn gaat het liefst zijn eigen gang en zoekt een huis met een buitenmogelijkheid. Hij houdt van aandacht maar alleen als hij er zelf om vraagt. Tijdens het maken van de foto’s was hij zo druk dat hij overal ‘bewogen’ op stond. Vandaar dat we een foto van hem namen door het deurtje van zijn kennel, toen hij rustig lag te spinnen. Flynn is dol op Tekir, ze doen alles samen.

Themba

Themba

kater, cypers, geb. 10-10-2014.

Themba is een plaatje om te zien, maar heeft een gebruiksaanwijzing. Hij kan in het begin heel zenuwachtig en dan ook luidruchtig zijn. Hij doet het in de opvang goed. Hij is soms wat dominant naar de andere katten maar we kunne hem daar prima in corrigeren. Verder is het een echte Bengaal (een daarmee een ander soortkat dan een ‘gewone’ huiskat!), met een duidelijke aanwezigheid en een groot jachtinstinct. Themba zoekt dan ook een huis met een tuin, zodat hij zijn energie kwijt kan.

Moes

Moes

poes, zwart met wit, geb. 15-8-2012.

Moes is lief, maar beetje op zichzelf ze komt wel regelmatig knuffelen. Ze zoekt een huis met mogelijkheid voor het halen van een frisse neus, een tuin mag maar hoeft niet want in haar vorige huis ging ze de tuin nooit uit, dus een balkon is voor haar ook goed, ze is nu (sept. ’18) haar kittens nog aan het zogen maar mag straks na de sterilisatie naar een fijn eigen mandje.

Abbey

Abbey

GEPLAATST

kater, rood-wit, geb. 30-6-2006.

Abbey is lief en knuffelig als hij je kent maar bepaalt zelf wanneer en hoe lang. Abbey heeft een wisselvallig karakter, dus hij kan beter niet bij kleine kinderen worden geplaatst;

Harvey

Harvey

kater, rood-wit, geb. 2-1-2015.

Een lieve kater maar met gebruiksaanwijzing, als kitten met de fles grootgebracht en beperkt gesocialiseerd. Harvey is erg druk. Voor hem zoeken we een ervaren kattenmens. Hij is wisselend met andere katten.  Tot nu toe altijd een binnenkat geweest, maar zou ook blij zijn met een balkon of terras.

Dotje

Dotje

GEPLAATST

poes, zwart-wit, geb. 4-4-2014.

Dotje zit al een tijd in de opvang. Er is geregeld belangstelling voor haar, maar dé nieuwe baas heeft zich nog niet gemeld. Helaas want Dotje is echt toe aan een eigen huis. Ze is lief en erg speels maar ook een beetje onzeker. Daardoor kan ze soms wat prikkelbaar zijn. Dotje is tot nu toe altijd een binnenkat geweest, maar zou blij zijn met een balkon of terras. Wie biedt deze lieverd een fijn mandje?

Iggy

Iggy

GEPLAATST

kater, zwart-wit, geb. 4-6-2007.

Iggy is lief en druk, een gezellige kater met een duidelijke eigen wil. Hij kan bij kinderen vanaf 15 jaar. Een binnenkat maar Iggy wil wel graag een balkon om af en toe een frisse neus te halen.

Kittens

Kittens

Soms zijn er bij de opvang van Kattenzorg ook kittens die een nieuw huis zoeken. De jongere kittens worden het liefst geplaatst per twee of meer of in een huis waar al een andere kat woont, zodat ze goed van elkaar kunnen leren hoe ze ‘kat’ moeten zijn.

Kraampjes

  • do, 29 nov 2018, 10:00 - 16:00
    Rudolph Steinerzorg, Nieuwe Parklaan 58, Den Haag.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Speel mee voor Kattenzorg!

 

Elektronische nieuwsbrief

Wil je deze elektronische nieuwsbrieven ontvangen en van het laatste nieuws op de hoogte worden gehouden, dan kan je onderstaand je mailgegevens invoeren?
I agree with the Privacy policy
Ongeveer een keer in de drie maanden sturen we een elektronische nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes.
Facebook

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag