Nieuw mandje gezocht

 

Er zitten veel katten in de opvang. Het is een komen maar gelukkig ook een gaan, waardoor we ze niet allemaal op de site kunnen zetten. Het zijn lieve, wat oudere katten maar soms ook kittens. Voor alle ‘Kattenzorgkatten’ geldt dat er de eerste tijd de mogelijkheid is om de kat terug te brengen als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat. Dit uiteraard na telefonisch overleg.

Ziet u niet meteen de liefde van uw leven, bel dan tussen 16.00 tot 18.00 uur naar Opvang Vereniging Kattenzorg. De opvang is voor informatie over onderstaande Kattenzorgkatten en eventueel afstand doen van katten op werkdagen bereikbaar van 16.00 tot 18.00 uur via tel.nr. 070-3614177.  Bel even voor een afspraak. Blijf vooral ons bezoeken en steunen.

Wat betekent een kat van Kattenzorg nu precies? Lees ook meer over ons Adoptieplan.

 

Jacky en Sally

Jacky en Sally

‘Jacky’ zwart wit en ‘Sally’ vnl zwart, twee broertjes (2017) – vanwege allergie van een kind zoeken zij samen een nieuw huis. Het zijn allerliefste knuffelkaters. Die graag bij u op de bank willen komen hangen. Ze waren gewend ook naar buiten te gaan in een tuin, Sally was dan vrij territoriaal. Jacky is een beetje stressgevoelig en erg drukke kinderen is dan ook geen goed idee.

Phoenix en Pebbles

Phoenix en Pebbles

‘Phoenix’, wit met rode kater (2018) en moeder ‘Pebbles’, wit met grijze poes (2017) – Pebbles is de moeder van Phoenix, wie de vader is weten we niet maar dat zou haar broer BamBam kunnen zijn geweest. Dat zou dan ook kunnen verklaren waarom Phoenix ‘niet helemaal goed gelukt’ is. Phoenix is zowel geestelijk als lichamelijk een beetje achter en hij hangt erg aan zijn moeder, maar hij is wel ongelooflijk lief. Pebbles trouwens ook. Deze katten waren gewend het huis te delen met een grote hond en dat ging prima. Pebbles wil wel graag een frisse neus halen buiten en gaat dan ook de tuin uit. Phoenix blijft liever in de buurt.

Storm

Storm

‘Storm’, kater, zwart-wit, (2017) – voor Storm zoeken we een ervaren kattenmens zonder andere huisdieren of kleine kinderen. In de opvang ontpopt Storm zich tot een lieve aanhankelijke kater. Dit is echter niet altijd zo geweest, wanneer hij zich druk maakte over dingen kon hij nogal onverwacht fel uit de hoek komen. Storm was gewend aan een tuin.

Dunkin en Oreo

Dunkin en Oreo

‘Dunkin’ (zwart) en zijn broer ‘Oreo’ (zwart met wit), (2011) – voor deze twee broertjes zoeken we een rustig huis zonder kinderen. Deze katers hebben een gebruiksaanwijzing, maar respecteer je die dan zijn ze lief. De komst van een baby zorgde er daardoor voor dat ze naar de opvang kwamen. Dunkin en Oreo zijn binnenkatten, die wel op het balkon kwamen, maar een tuin is niet nodig.

Olaf

Olaf

‘Olaf’, kater zwart-wit, (2012) – Olaf heeft het moeilijk in de opvang. Hij vertrouwd nieuwe mensen niet makkelijk en na het overlijden van zijn eigenaresse was hij ineens zijn huis kwijt. In zijn vorige huis was hij ook al verlegen, maar ook erg lief en speels. Naar andere katten kan hij nogal overheersend zijn, en hij kan dus beter als enig kat geplaatst worden. Wie wil deze heer op leeftijd weer een kans geven?

Hij was gewend aan een terras, maar hij jaagt niet.

Tommie

Tommie

‘Tommie’, kater, rood-wit (2020) – Tommie is een lieve, energieke kater. Voor hem zoeken we een huis waar hij naar buiten kan, liefst met een kattenluikje. Alle katten zijn control freaks, maar Tommie heeft dat wel heel sterk. Hij wil graag alles zelf bepalen. Daar hoort dan ook bij dat hij regelmatig komen om geknuffeld te worden. Tommie’s temperament past niet echt bij (klein) kinderen.

Muis

Muis

‘Muis’, kater, zwart-wit (2021) – lieve kater die een huis zoekt met een tuin of ander buiten. Wanneer hij buiten zijn energie  kwijt kan is hij binnenshuis een lieverd. Kan hij dat niet dan raakt hij gefrustreerd en dat uit zich in wat onvoorspelbaar gedrag. Voor Muis zoeken we een huis zonder (kleine) kinderen. Muis was als klein kitten te jong uit het nest en is daardoor beperkt gesocialiseerd. In de opvang werken we aan zijn heropvoeding en vertrouwen, dat gaat heel goed.

Stimpy Jack’

Stimpy Jack’

‘Stimpy Jack’, kater, wit met cypers, (2009) – lieve bejaarde kater, waarvoor we een huis zoeken waar hij uitgebreid geknuffeld kan worden. Hij heeft dieetvoer voor zijn blaas maar verkeert nog in goede gezondheid. StimpyJack is een binnenkat en een tuin is dus niet nodig. Kleine kinderen zijn waarschijnlijk wat te druk voor hem.

Marley

Marley

‘Marley’, kater zwart met wit, (2015) – Marley kon in zijn vorige huis onbeperkt naar buiten en genoot daar erg van. Voor hem zoeken we een huis mét een tuin en zónder andere dieren of kleine kinderen. Eenmaal gewend is hij een echte knuffel die graag op een dekentje op je schoot komt liggen.

Charlie

Charlie

‘Charlie’, zwart, kater (2019) - Charlie is druk en ondernemend. Hij was niet gewend aan naar buiten gaan, maar heeft wel de nodige ruimte nodig om zich uit te kunnen leven. Charlie kan ook bij andere katten, mits die relaxed zijn.

Lily

Lily

‘Lily’, poes, schildpad, (2020) – een plaatje om te zien deze lieve dame, maar wel met een gebruiksaanwijzing. Als je valt voor haar uiterlijk met idee van lekker knuffelen kom je bedrogen uit, daar is Lily niet echt van gediend. Ze is in huis nogal ondeugend en bovendien luidruchtig. Haar mooie halflange vacht moet regelmatig verzorgd worden. Ze zou blij zijn met een ruim huis, liefst met een buitenruimte. Lily wil graag enig huisdier zijn en ook drukke kinderen zijn niet aan haar besteed.

Kittens

Kittens

Soms zijn er bij de opvang van Kattenzorg ook kittens die een nieuw huis zoeken. De jongere kittens worden het liefst geplaatst per twee of meer of in een huis waar al een andere kat woont, zodat ze goed van elkaar kunnen leren hoe ze ‘kat’ moeten zijn.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel