Vakantiedienst

Bij Kattenzorg is een groot aantal vrijwilligers actief, die tegen een geringe vergoeding uw (kat)ten aan huis willen verzorgen. Niet alleen gedurende de vakantie, maar ook tijdens afwezigheid in verband met bijvoorbeeld een zakenreis of bij ziekenhuisopname. 

Voor deze oppas-aan-huis gelden een paar spelregels:

  • Alleen wie lid is van Kattenzorg kan gebruikmaken van de Vakantiedienst.
  • Men neemt eerst contact op met de coördinator in wijk of woonplaats.
  • Men maakt met de betreffende vrijwilliger afspraken over voeding, medicijnen, eventuele reiskosten etc. Vereniging Kattenzorg bemiddelt alleen.
  • Noodgevallen daargelaten, wordt de aanvraag minstens twee weken van tevoren ingediend (vrijwilligers gaan tenslotte zelf ook op vakantie).
  • De maximale duur van de oppas is in principe vier weken.
  • De vergoeding die vrijwilligers die onder de paraplu van Kattenzorg actief zijn, mogen vragen bedraagt € 2,50 per bezoek voor de eerste kat en voor elke volgende kat € 0,75 per bezoek. 

Actief in Den Haag, Delfgauw, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De vrijwilligers zijn verdeeld over dit gehele gebied; wel wordt zoveel mogelijk een vrijwilliger in de buurt ingeschakeld.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van de Vakantiedienst, dan kunt u op werkdagen bellen met 070-345 79 85 (tussen 14.00 en 17.00 uur).

Vindt u het leuk om in uw buurt een kat te verzorgen als het baasje afwezig is? En bent u ouder dan 18 jaar? Meldt u zich dan aan via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even.

 

Kat zoekt huis

Harvey

Harvey

rood-wit, 2 jaar oud, is als kitten gevonden op straat. Deze slechte start heeft zijn sporen nagelaten. Zoals veel ‘flesse-poezen’ mist heeft hij een stukje sociale vaardigheden omdat hij niet is opgevoed door moederpoes en nestgenootjes. Het resultaat is een lieve maar erg drukke, onstuimige kater die soms onvoorspelbaar uit de hoek kan komen. Met frustratie omgaan is iets dat Harvey als kitten nooit goed geleerd heeft door het ontbreken van het speenproces. Wij zoeken voor Harvey dan ook een ervaren kattenmens met een woonomgeving waar hij zijn energie kwijt kan. Hij is wisselend met andere katten.

Kraampjes

  • ma, 21 mei 2018, 10:00 - 16:00
    Huize Dorrepaal, aan de Vliet.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Speel mee voor Kattenzorg!

 

Facebook

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag