Vakantiedienst

Bij Kattenzorg is een groot aantal vrijwilligers actief, die tegen een geringe vergoeding uw (kat)ten aan huis willen verzorgen. Niet alleen gedurende de vakantie, maar ook tijdens afwezigheid in verband met bijvoorbeeld een zakenreis of bij ziekenhuisopname. 

Voor deze oppas-aan-huis gelden een paar spelregels:

  • Alleen wie lid is van Kattenzorg kan gebruikmaken van de Vakantiedienst.
  • Men neemt eerst contact op met de coördinator in wijk of woonplaats.
  • Men maakt met de betreffende vrijwilliger afspraken over voeding, medicijnen, eventuele reiskosten etc. Vereniging Kattenzorg bemiddelt alleen.
  • Noodgevallen daargelaten, wordt de aanvraag minstens twee weken van tevoren ingediend (vrijwilligers gaan tenslotte zelf ook op vakantie).
  • De maximale duur van de oppas is in principe vier weken.
  • De vergoeding die vrijwilligers die onder de paraplu van Kattenzorg actief zijn, mogen vragen bedraagt € 2,50 per bezoek voor de eerste kat en voor elke volgende kat € 0,75 per bezoek. 

Actief in Den Haag, Delfgauw, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De vrijwilligers zijn verdeeld over dit gehele gebied; wel wordt zoveel mogelijk een vrijwilliger in de buurt ingeschakeld.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van de Vakantiedienst, dan kunt u op werkdagen bellen met 070-345 79 85 (tussen 14.00 en 17.00 uur).

Vindt u het leuk om in uw buurt een kat te verzorgen als het baasje afwezig is? En bent u ouder dan 18 jaar? Meldt u zich dan aan via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even.

 

Kat zoekt huis

Minoes en Flip

Minoes en Flip


Minoes (grijs-wit) en broer Flip (zwart-wit), beide 9 jaar, zoeken samen een nieuw thuis. Ze slapen niet samen in een mandje maar houden elkaar wel goed in de gaten. Dus, anders dan in het vorige Katten Katern vermeld stond, willen we ze toch graag met z’n tweeën plaatsen. Eenmaal gewend is vooral Minoes een echte knuffelkat. Flip is een slimme kater die graag buiten is. Het zijn geen allemansvrienden maar en deze oudere katten zullen zichzelf niet makkelijk verkopen wanneer er iemand komt kijken. Want ze komen niet meteen op je af als ze je niet kennen, maar eenmaal gewend en vertrouwd in hun nieuwe huis heb je hier een geweldig stel aan. Wie geeft ze een kans?

 

Kraampjes

  • za, 7 juli 2018, 10:00 - 17:00
    bij het Zeeheldenfestival, Prins Hendrikplein, Den Haag.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Laatste Nieuws

Speel mee voor Kattenzorg!

 

Elektronische nieuwsbrief

Wil je deze elektronische nieuwsbrieven ontvangen en van het laatste nieuws op de hoogte worden gehouden, dan kan je onderstaand je mailgegevens invoeren?
Ongeveer een keer in de drie maanden sturen we een elektronische nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes.
Facebook

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag