Bij Kattenzorg is een groot aantal vrijwilligers actief, die tegen een kleine vergoeding uw (kat)ten aan huis willen verzorgen. Niet alleen gedurende een vakantie, maar ook tijdens afwezigheid wegens bijvoorbeeld een zakenreis of bij ziekenhuisopname.

Voor deze oppas-aan-huis gelden wel een paar voorwaarden.

  • Alleen wie lid is van onze vereniging en de contributie voor 2024 heeft betaald (€ 17,50), kan een aanvraag voor oppas indienen.
  • U neemt altijd éérst contact op met de coördinator in wijk of gemeente. De wijkcoördinator weet namelijk welke vrijwilliger beschikbaar is en kan bovendien voor vervanging zorgen, mocht er iets met de vrijwilliger gebeuren.
  • U maakt met de vrijwilliger afspraken over voeding, medicijnen, planten water geven etc. U sluit met de vrijwilliger een overeenkomst, niet met Kattenzorg.
  • Noodgevallen daargelaten, wordt de aanvraag minstens twee weken voor vertrek Voor de zomerperiode is een termijn van minstens drie weken van tevoren noodzakelijk.
  • De maximale duur van de verzorging is in principe vier weken.
  • De vergoeding die u aan de vrijwilliger betaalt, is in 2024 minimaal € 3 per bezoek voor de eerste kat en € 1 per keervoor elke volgende kat of een ander huisdier. Vergoeding van eventuele reis- en parkeerkosten dient u onderling te regelen.

De Vakantiedienst is actief in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De vrijwilligers zijn verdeeld over dit gehele gebied; wel wordt zoveel mogelijk een vrijwilliger in de buurt ingeschakeld. 

In sommige wijken en plaatsen is het aantal vrijwilligers bij onze Vakantiedienst beperkt. We kunnen daardoor geen garantiegeven dat er vrijwilligers te vinden zijn, die op uw kat(ten) kunnen passen. 

Geen bemiddeling vakantie-oppas in Delft en Delfgauw
Door het ontbreken van een coördinator voor de Vakantiedienst in Delft (en Delfgauw) is het helaas niet mogelijk te bemiddelen tussen aanvragers van oppas en vrijwilligers van de Vakantiedienst in die plaatsen. Er kunnen tot nader order daarom géén nieuwe aanvragen om oppas in behandeling worden genomen.

Geen bemiddeling vakantie-oppas Bomen- en Bloemenbuurt Den Haag
Door het ontbreken van een coördinator voor de Vakantiedienst in de Bomen- en Bloemenbuurt is het helaas niet mogelijk te bemiddelen tussen aanvragers van oppas en vrijwilligers van de Vakantiedienst in deze wijken. Er kunnen tot nader order daarom géén nieuwe aanvragen om oppas in behandeling worden genomen.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van de Vakantiedienst, dan kunt u op werkdagen bellen naar 070-345 79 85 (tussen 14.00 en 17.00 uur) of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vindt u het leuk in uw eigen buurt een kat te verzorgen als het baasje afwezig is?
En bent u ouder dan 18 jaar?

Meldt u zich dan aan via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuw mandje gezocht

Lippie en Neusje

Lippie en Neusje

GEPLAATST

Lippie’ en ‘Neusje’ (twee heren) zijn beide zwart-wit en geboren op 7-5-2022 – het lukte de vorige eigenaars niet om een nieuw huis te vinden voor deze kittens. Kattenzorg schoot te hulp en nu gaan we kijken waar deze lieverds een fijn mandje kunnen krijgen. Het zijn knuffelige katten die ook op schoot komen zitten. Het liefst plaatsen we ze samen of in een huis waar al een andere kat woont. Ze zijn nu nog erg verlegen, maar als echte pubers zijn ze super speels wanneer ze eenmaal gewend zijn. Het zijn binnenkatten een tuin hoeft dus niet.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag