Vrouwtje heeft iets nieuws gevonden; het is een website die mensen leert te communiceren met ons katten. Nu denk ik dat ik vrouwtje goed begrijp and zij mij ook. Sophie is een ander verhaal. Zij weigert naar vrouwtje te luisteren behalve als ze wat van haar wil: eten of een aai.

{slimbox images/stories/katvindtmand/Sophie.jpg,images/stories/katvindtmand/Sophie_small.jpg,Sophie}

Vrouwtje besloot om de aanwijzingen op de website uit te testen op Sophie. Toen Sophie doorhad dat vrouwtje naar haar toekwam, begon ze te geeuwen en keek expres de andere kant op. Vrouwtje gaf niet op. Ze ging op de grond zitten en begon Sophie te aaien en tegen haar te praten. Sophie gaf geen miauw ... ze bleef de andere kant op kijken. Na een tijdje had vrouwtje door dat ze niet gewenst was en liet ze Sophie met rust.

 

Na het eten begon Sophie tegen me te klagen over vrouwtje's gedrag. 'Dat rare mens, wat wilde ze nu eigenlijk van me? Ik was aan het rusten en zij moest me zo nodig storen. Ik zei het haar maar ze begreep het niet. Het enige goede was dat ze niet begon te zingen. Heb je dat weleens gehoord? Klinkt vreselijk, doet pijn aan m'n arme oortjes.

 

Even later had Sophie waarschijnlijk vergeten wat ze tegen me had gezegd. Ze sprong op de tafel en gaf vrouwtje toestemming om haar vacht te borstelen. En vrouwtje? Vrouwtje zong een liedje voor haar ...

 

Vriendelijk neusje van Donna

 

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Zie voor de actuele openingstijden van de winkel de homepage.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

 

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag