Afdrukken

Kattenzorg organiseert dit najaar weer een actie voor het neutraliseren van katten, waarmee we willen helpen om een kattenoverschot zoveel mogelijk te beperken.
Leden van Kattenzorg, die hun kat willen laten steriliseren of castreren, kunnen daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgen. 

Wie gebruik wil maken van de actie, kan zich opgeven van 

zaterdag 24 september tot en met zaterdag 8 oktober

Dit is de ‘aanmeldingsperiode’; poes of kater hoeft dus niet per se in deze periode geholpen te worden. De daadwerkelijke ingreep mag namelijk tussen 24 september en 31 december 2016 plaatsvinden, echter niet vóór 24 september 2016. Bij aanmelding krijgt u nadere informatie. 

Tijdens de actie kan men zich UITSLUITEND als volgt aanmelden:

of

De reden waarom aanmelden per post, per e-mail of telefonisch overdag niet mogelijk is, is dat men een unieke registratiecode krijgt, die nodig is voor de administratieve afhandeling van de vergoedingen. Om een zorgvuldige registratie te waarborgen, wordt deze code alleen ’s avonds via het bovenstaande telefoonnummer of op de zaterdagen in de winkel verstrekt. De eerste dagen van de actie kan de telefoon druk bezet zijn: probeer het dan een paar dagen later of in de tweede week nog eens. 
Aanmeldingen ná 8 oktober 2016 worden echter niet meer gehonoreerd.

De tegemoetkoming voor leden van Vereniging Kattenzorg bedraagt € 40,- voor een sterilisatie en € 20,- voor een castratie.
Daarbij geldt dat de tegemoetkoming nooit hoger kan zijn dan de daadwerkelijke kosten die de dierenarts voor de ingreep berekent.

De actie geldt alleen voor leden van Kattenzorg. Het maakt daarbij niet uit waar zij in Nederland wonen.