Dit jaar wordt voor het eerst in Nederland ‘Giving Tuesday’ georganiseerd. Het is een reactie op ‘Black Friday’, de laatste vrijdag in november, waarop veel winkels allerlei koopjes aanbieden en u wordt verleid extra veel geld uit te geven.

Op Giving Tuesday gaat het juist niét om al dat consumeren, maar om vrijgevigheid en iets doen voor een ander. Op 3 december kan men zich van een andere zijde laten zien door voor goede doelen vrijwilligerswerk te verrichten of geld en goederen te doneren. Zie voor achtergrondinformatie www.givingtuesday.nl.

Kattenzorg trekt als goed doel graag bij u aan de bel om te kunnen profiteren van  Giving Tuesday. U kunt ons blij maken met de donatie van goederen die we in onze winkel ten bate van de katten kunnen verkopen:

  • Tweedehands spulletjes, zoals huishoudelijke apparaten en elektronica, keukenspullen, serviesgoed, kunst- en siervoorwerpen, tassen, sjaals, boeken, cd’s en dvd’s. Meubels, kleding, schoenen en grote elektrische apparaten, kunnen we echter niet gebruiken.
  • Sieraden, zowel van (edel)metaal als van andere materialen, losse edelstenen, metalen siervoorwerpen en bestek/tafelzilver.
  • Postzegels uit alle landen ter wereld, gestempeld en ongestempeld. Munten en (buitenlandse) bankbiljetten.
  • Stoffen met kattenprint, vilt en koordjes. Hiervan kan het atelier artikelen voor in de winkel en de kraampjes maken.

Ook kattenvoeding voor de katten in onze opvang is welkom; alle soorten, nat en droog, alsmede dieetvoeding.

 

Onze winkel aan het Copernicusplein 11 in Den Haag is op dinsdag 3 december geopend van 10.00-17.00 uur. Dan kunt u spulletjes die u niet meer gebruikt en aan Kattenzorg wilt afstaan, komen brengen. Zo helpt u niet alleen ons, maar draagt u ook bij aan de bedoeling van Giving Tuesday: het stimuleren van vrijgevigheid.

 

MAAK VOOR KATTENZORG VAN GIVING TUESDAY EEN SUCCES EN BRENG UW DONATIE OP 3 DECEMBER NAAR DE WINKEL

 

 

Kat zoekt huis

‘Chispa’

‘Chispa’

poes, cyperse lap, geb. 20-6-2011

Chispa, dat ‘vonkje; betekent in het Spaans, is een lieve eigenwijze poes. Zij zoekt een huis met rust en regelmaat zodat ze precies weet waar ze aan toe is. Voor Chispa zoeken we een binnenhuis, het liefst in een flat. De reden daarvoor is dat Chispa wanneer zij vanuit haar eigen huis buurtkatten kan zien, ze haar territorium gaat afbakenen. Ze ervaart dan zo veel stress dat ze geen rust meer kan vinden. Verbazend genoeg doet ze het in de opvang prima tussen de andere katten maar dat heeft duidelijk te maken met het feit dat ze hier niets hoeft te verdedigen of eigen te maken.

Kraampjes

  • do, 12 dec 2019, 11:00 - 15:00
    Johanneshuis, Van Ommerenpark 200, Wassenaar.
  • wo, 18 dec 2019, 10:30 - 16:00
    Bosch en Duin, Scheveningseweg 76, Den Haag.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag