huiskater Bert

Nou u ziet het vast al. Ik heb spul in mijn oog. Het zit in mijn ooghoek. Meestal meer in mijn ene oog dan in mijn andere oog. Spul. Wat moet je ermee?

Even een medies dingetje zeggen. De laatste keer dat de dierenarts hier was keek ze naar mijn oog. Ze zei toen dat ik vroeger kattenziekte heb gehad.  En dat het daarvan komt.

Wassen

Soms sta ik dus op de foto met spul in mijn oog. Ik vind het niet erg. Als ik me was dan gaat het er vanzelf uit en het kan ook zo zijn dat het vanzelf blijft zitten.  Dus het is niet zo dat ik er heel erg op let bedoel ik. Eerlijk, mij maakt het eigenlijk niks uit.

Feesboek

Maar op Feesboek gaan dan mensen roepen dat mijn vrouw het moet schoonmaken. Heel soms doet ze dat. Dan aait ze me en opeens voel ik wat extra druk en dan is het weg. Maar ik vind het eng. Ik voel toch dat ze wat van plan is en dat er iets aan mijn lichaam verandert en dat ik dat niet doe. Dus op Feesboek zeg ik dan altijd terug dat het er vanzelf wel uitgaat. En dat is ook zo.

Gewoon

Eigenlijk hoort dit bij het gewone leven van een kater. Het kan zijn dat je spul in je oog hebt. Maar ik denk dat het taboe is. Dat mensen nou met Feesboek en al die dingen meer verwachten dat je er als social media cat altijd helemaal pasgewassen en supernetjes uit ziet.  Serieus, dat ben ik echt niet van plan. Ik laat me gewoon zien zoals ik ben. Behalve dan op de bak en nog een paar dingen, dat is persoonlijk en  dat is iets alleen voor mij. Ja, en een beetje voor mijn vrouw.

groetjes van

Bertje

PS Mijn nieuwe eboek is uit! Het heet Verkering is gemakkelijk en u krijgt het gratis als u mijn nieuwsbrief neemt. Ga naar www.huiskaterbert.nl.  

Kraampjes

  • do, 20 juni 2019, 10:00 - 16:00
    Johanneshuis

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag