huiskater Bert

 Thuis heb ik altijd water staan. Vers water. Heel erg soms drink ik weleens uit dat schaaltje. Maar ik heb liever iets anders.

Ik krijg ook water met iets lekkers erin dan drink ik tenminste zegt mijn vrouw. Wat ik uit mezelf spannend vind om te drinken dat is water uit de badkamer.


Opletten

Water uit de badkamer wil ik alleen 's morgens als we thuis net aan de dag zijn begonnen. Mijn vrouw loopt dan heen en weer en ik ook, dat vind ik gezellig. Zij naar de keuken, ik ook naar de keuken ook al heb ik er niks te doen. Zij naar de badkamer dan ik ook naar de badkamer en dan ga ik achter haar staan wachten.

Vroeger

Ik wil dan water drinken. Net als vroeger op straat maar dan anders. Binnen. Dus ze moet water sproeien op de tegels zodat er plassen wild water liggen. En ik wil niet alleen in de badkamerzijn  dus ze moet erbij blijven maar niet heel erg dichtbij me anders kan ik niet drinken.
Dus zij sproeien en plassen maken.
Ik langs haar benen lopen en drinken.

Op

Als het op is, ren ik de badkamer uit. In de huiskamer ga ik me dan wassen en als ik daarmee klaar ben, ga ik even terug naar de badkamer.
Nou komt het. De deur heeft ze dicht gedaan. Meeewwww!!! Achter de deur roept ze mijn naam. Ik weer: Meeeeww!! Ze weet dan dat ik haar gehoord heb. Daarna gaat de deur open. De badkamer is nat en het ruikt er anders. Dus dan hoef ik niet meer. Alleen nog een knuffel graag en die krijg ik ook.


Ochtend

En de ochtend erna doe ik hetzelfde weer. Het is belangrijk om een gewoonte te hebben dan weet je wat normaal is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms ook de badkamer vergeet dan ben ik na de ochtendknuffel in slaap gevallen.

groetjes, 

Bertje

PS Kijkt u ook een keer op mijn website? Daar staat nog veel meer op: klik en kijk

 

 

 

Kraampjes

  • do, 20 juni 2019, 10:00 - 16:00
    Johanneshuis

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag