Helpt u een overschot te beperken?

Sterilisatie-/Castratieactie
Jonge katten zijn heel vertederend, maar helaas wordt er niet altijd een goed tehuis voor ze gevonden. Kattenzorg organiseert daarom al vele jaren acties voor het steriliseren of castreren van katten. Hiermee willen we bereiken dat een kattenoverschot zoveel mogelijk wordt beperkt. Bovendien kan door middel van deze acties ook het zwerfkattenprobleem worden ingedamd. 

Leden van Eigenaren die hun kat(ten) willen laten steriliseren of castreren, kunnen daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgen. Ook het tegelijkertijd laten chippen van de kat(ten) wordt deels vergoed. Leden van Kattenzorg krijgen een hogere vergoeding dan niet-leden.

Tijdens de acties kan men zich telefonisch of op bepaalde dagen in de winkel van Kattenzorg aan het Copernicusplein 11 in Den Haag, aanmelden. Men krijgt dan een unieke registratiecode, die op de nota van de dierenarts moet worden vermeld. Die nota moet naar Kattenzorg worden opgestuurd, waar de aanmelding wordt gecontroleerd. Vervolgens wordt de van toepassing zijnde vergoeding op de rekening van de eigenaar overgemaakt. Daarbij geldt wel dat de tegemoetkoming nooit hoger kan zijn dan de daadwerkelijke kosten die de dierenarts voor de ingreep berekent.

De acties gelden voor alle katteneigenaren binnen het werkgebied van Vereniging Kattenzorg (de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Voorburg-Leidschendam) en voor alle leden van de vereniging, dus ook als zij buiten het werkgebied wonen.

De Voorjaarsactie 2014 is afgelopen. In het najaar wordt rond Dierendag weer een actie georganiseerd. De precieze data zijn op dit moment nog niet bekend maar worden te zijner tijd op de website geplaatst.

 

 

Kraampjes

  • za, 26 aug 2017, 10:00 - 17:00
    Bij het cultureel festival
  • za, 9 sept 2017, 12:00 - 17:00
    Strandwalfestival

Kat zoekt huis

Iggy

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag